Υπόθεση Τοπαλούδη: Κοινό μυστικό η δράση του Ροδίτη, τον προστάτευε η οικογένειά του

Υπόθεση Τοπαλούδη: Κοινό μυστικό η δράση του Ροδίτη, τον προστάτευε η οικογένειά του

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:42 Δημιουργία 11/02/19, 12:37

Νέες περιστατικά από το έκνομο παρελθόν του 21χρονου Ροδίτη που κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας φίλος του 21χρονου, αποκάλυψε πως η δράση του ήταν κοινό μυστικό στις παρέες του νησιού.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε (κορίτσια). Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε», ανέφερ χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψε ο φίλος του 21χρονου, «κάποια στιγμή τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο με τη μηχανή του και πέταξε τη μηχανή του πάνω στο αμάξι το αστυνομικό. Προπηλάκισε και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου απλά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που πάρκαρε ο δικηγόρος το αμάξι του».
Αν σου άρεσε κάνε