Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα Χανιά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα Χανιά

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:34 Δημιουργία 15/02/19, 11:24

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Περιφέρεια Κρήτης δύο δήμους των Χανίων, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Χιόνης.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, χθες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας απέστειλε αίτημα ζητώντας να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλη η περιφερειακή ενότητα των Χανίων.

Οπως αναφέρει το cretapost.gr σήμερα ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης κήρυξε τους Δήμους Αποκορώνου και Καντάνου-Σελίνου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι) στις 13-14/02/2019 στις παραπάνω περιοχές», όπως αναφέρει η σχετική απόφαση.
Ευρεία σύσκεψη στα Χανιά

Στα Χανιά βρίσκεται σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος έχει συγκαλέσει έκτακτη ευρεία σύσκεψη παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων αλλά και όλων των δημάρχων του νομού προκειμένου να βρεθούν άμεσες λύσεις για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Ήδη από χθες, έχει ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών και καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία τις τελευταίες 24 ώρες στο νομό Χανίων.




Αν σου άρεσε κάνε