Διακόπηκε η δίκη της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Διακόπηκε η δίκη της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:26 Δημιουργία 15/02/19, 13:17

Για την 1η Μαρτίου αναβλήθηκε η δίκη της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά την παραίτηση του συνηγόρου του ενός κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έγιναν νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται δύο εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του ποινικολόγου.

Η δικαστική αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από άνδρες των ΕΚΑΜ ενώ για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν μηχανήματα ελέγχου μετάλλων ενώ οι αστυνομικοί διενεργούσαν και σωματικό έλεγχο στους διερχόμενους.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του άτυχου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Κλοντιάν Λεκοτσάι φέρεται ως ηθικός αυτουργός και ο Ιμπραχίμ Μπραχιμαί ως φυσικός (σ.σ έχει ομολογησει)

Μάλιστα, ο τελευταίος κατηγορείται και για τη στυγερή δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο στον Κορυδαλλό, επίσης κατηγορουμένου στην υπόθεση δολοφονίας του αδικοχαμένου ποινικολόγου.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος ζήτησε από το δικαστήριο 5ήμερη διακοπή για να προσκομίσει στο δικαστήριο έγγραφα, ενώ την ίδια ώρα δεν είχε συνήγορο αφού η δικηγόρος του παραιτήθηκε.

«Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε ειρωνικά ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο.

Τελικά, κατόπιν σχετικής πρότασης του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη για την 1η Μαρτίου, προκειμένου ο νέος συνήγορος του συγκεκριμένου κατηγορουμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Κλοντιάν Λεκοτσάι φώναξε στους δημοσιογράφους: «Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια...».




Αν σου άρεσε κάνε