Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν ναρκωτικά με... παιδικό καροτσάκι

Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν ναρκωτικά με... παιδικό καροτσάκι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:09 Δημιουργία 01/03/19, 12:30

Μέσα σε παιδικό καροτσάκι διακινούσαν περισσότερο από ένα κιλό κοκαΐνη σε στέκια τοξικομανών, ένας 37χρονος και μία 29χρονη.

Το ζευγάρι των Αλβανών συνελήφθη στην περιοχή του Ευόσμου έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί αλλοδαπών, πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 617,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε παιδικό καρότσι, 415 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους., ενώ ο 37χρονος κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας και 300 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι των δραστών στην Αττική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 484 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, 10.000 ευρώ, σπρέι πιπεριού και πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια, ενώ δεν διέθετε και τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αν σου άρεσε κάνε