Ειδικοί Φρουροί: Περισσότεροι από 170 αστυνομικοί έχουν καεί από μολότοφ, κ. Κυρίτση

Ειδικοί Φρουροί: Περισσότεροι από 170 αστυνομικοί έχουν καεί από μολότοφ, κ. Κυρίτση

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:10 Δημιουργία 14/03/19, 13:03

Σκληρή είναι η απάντηση των Ειδικών Φρουρών στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, που υπερασπίστηκε τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα που προωθεί η κυβέρνηση, λέγοντας ότι «στα 30 χρόνια καριέρας του ως δημοσιογράφος δεν γνωρίζει να έχει πεθάνει κάποιος από μολότοφ».

«Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο» αποκάλυψε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Ευστράτιος Μαυροειδάκος, Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών.

Μάλιστα ο κ. Μαυροειδάκος σημείωσε ότι με τις δηλώσεις του κ Κυρίτση εξαγριώθηκαν οι αστυνομικοί στο σύνολό τους, ειδικά αυτοί που έχει καεί από βόμβες μολότοφ.

Οπως είπε, στα Εξάρχεια δεν πετάνε μολότοφ για πλάκα, αλλά θέλουν να υπάρξει νεκρός αστυνομικός και ότι από θαύμα είναι ζωντανοί οι αστυνομικοί που έχουν δεχθεί μέχρι σήμερα μολότοφ.

Κάλεσε τέλος τον κύριο Κυρίτση να πάει το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα στο 401 μετά από τα καθιερωμένα επεισόδια στα Εξάρχεια, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τα εγκαύματα που προκαλούνται στους αστυνομικούς από τις ρίψεις μολότοφ.
Αν σου άρεσε κάνε