Οικογενειακό δράμα πίσω από το αδιανόητο συμβάν στο Ν. Κόσμο

Οικογενειακό δράμα πίσω από το αδιανόητο συμβάν στο Ν. Κόσμο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:16 Δημιουργία 20/03/19, 08:51

Ερμηνεία στην αδιανόητη πράξη της μητέρας να πετάξει το παιδί της από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διέμεναν, προσπαθούν να δώσουν όσοι γνώριζαν την οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το 4χρονο παιδάκι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και –όπως πιθανολογούν οι γείτονες– αυτή ήταν η αιτία που έσπρωξε την απελπισμένη μητέρα στο «απονενοημένο».

Την ίδια στιγμή υπάρχει και η πληροφορία πως η 40χρονη είχε περάσει κάποια ψυχική ασθένεια στην εφηβεία της.

Το χρονικό της τραγωδίας

όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στις 4.30 το απόγευμα η μητέρα πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι από τον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό. Μάλιστα, κάποιοι αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της και προσπάθησαν να την μεταπείσουν, εις μάτην ωστόσο.

Η 44χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση. Το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς δυστυχώς, επιτυχία.

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι»

Σοκ προκαλούν όσα περιέγραψε στους δημοσιογράφους μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία εκείνη γυρνούσε με τα παιδιά της στο σπίτι τους.

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τι κάνετε;», τη ρώτησα, το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Εσείς τι θέλετε» μου απάντησε. Εν τω μεταξύ το παιδάκι φώναζε τον πατέρα του και έκλαγε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω να δω, πέταξε το κοριτσάκι».

Οπως αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας, το μητρικό ένστικτο την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. "Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ...» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη...».




Αν σου άρεσε κάνε