Σαρακοστιανά καλάθια από τον Λουμίδη

Σαρακοστιανά καλάθια από τον Λουμίδη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 12:28 Δημιουργία 28/03/19, 12:18

Τα καφεκοπτεία Λουμίδη κληρώνουν κάθε βδομάδα καλάθια με νηστίσιμα εδέσματα και χαρμάνια μέσω διαγωνισμού που «τρέχει» στο Facebook.

Στο πνεύμα των ημερών, μέσω ενός ξεχωριστού διαγωνισμού στη σελίδα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στο Facebook κάθε εβδομάδα και συνολικά για 5 εβδομάδες θα κληρώνεται ένας τυχερός που θα κερδίσει ένα «καλάθι» από νηστίσιμες λιχουδιές και φυσικά ελληνικό φρεσκοαλεσμένο καφέ. Τα νηστίσιμα καλάθια είναι αφιερωμένα στο πιο βασικό γεύμα της ημέρας, δηλαδή το πρωινό ώστε να συνοδεύσουν τον πρώτο καφέ της ημέρας με άλλα εκλεκτά προϊόντα.

Ο νικητής μπορεί να κερδίσει είτε το πρώτο καλάθι με το κλασσικό παραδοσιακό Βραζιλιάνικο χαρμάνι «Ξανθός» που περιλαμβάνει φυσική μαρμελάδα φράουλα της εταιρείας Evlogia, κλασικό βούτυρο αμυγδάλου της εταιρείας The Nutlers, ταχίνι Twist με φουντούκι, μέλι και μαστίχα Χίου της εταιρείας Αργουδέλης και τέλος ένα μελί ρείκι της εταιρείας Μελισσοκομία Χελμός. Είτε το δεύτερο καλάθι με τον εξαιρετικό αυθεντικό καφέ από 4 εκλεκτές ποικιλίες «Άρωμα» που περιλαμβάνει μαρμελάδα εσπεριδοειδών της εταιρείας Evlogia, βούτυρο κάσιους της εταιρείας The Nutlers, παραδοσιακό ξανθό ταχίνι της εταιρείας Αργουδέλης και ένα βάζο με μελί ελάτης βανίλια της εταιρείας Μελισσοκομία Χελμός.

Η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα στα δύο καλάθια, αφού το ένα περιλαμβάνει το χαρμάνι «Ξανθός» με την παραδοσιακή γεύση, το πλούσιο καϊμάκι και το ισορροπημένο σώμα, ενώ το άλλο περιλαμβάνει το χαρμάνι «Άρωμα» με την εκλεπτυσμένη γεύση και το φινετσάτο άρωμα με νότες καραμέλας και λουλουδιών. Επιλέξτε λοιπόν το χαρμάνι που θέλετε να συνοδεύει τα πρωινά σας και απολαύστε το μαζί με 8 μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής Γης, τα οποία θα βρείτε ανά πάσα στιγμή στα Καφεκοπτεία Λουμίδη..

Link Διαγωνισμού: https://www.facebook.com/loumidiscoffeeshops/posts/10157342497521019

Αν σου άρεσε κάνε