2+1 κορυφαία βραβεία επιβατών για την Aegean

2+1 κορυφαία βραβεία επιβατών για την Aegean

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:52 Δημιουργία 02/04/19, 15:36

Σε νούμερο1 επιλογή των επιβατών αναδείχθηκε η Aegean και από τους χρήστες του TripAdvisor, που «απένειμαν» στην ελληνική αεροπορική εταιρεία τρία κορυφαία βραβεία.

Οι αξιολογήσεις των επισκεπτών του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστοτόπου στοκ κόσμο «TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2019» ανέδειξαν την AEGEAN σε:

  • «Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη»,
  • «Καλύτερη Business Class σε περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη»
  • «Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα».

Ο ιστότοπος TripAdvisor απονείμει τα βραβεία στις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με βάση την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών και των αξιολογήσεών τους από τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα TripAdvisor. Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν εντός περιόδου 12 μηνών.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean δήλωσε υπερήφανος, που οι επιβάτες ξεχώρισαν την Aegean για ακόμη μια φορά ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. «Το 2018 μεταφέραμε 14 εκ. επιβάτες, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι επιβάτες των πτήσεων μας, αναγνώρισαν εκ νέου αυτή την προσπάθειά μας» τόνισε.

Από την πλευρά του ο Bryan Saltzburg, πρόεδρος της Tripadvisor Flights, Cruise & Car σημείωσε ότι «αυτό το βραβείο καταναλωτών αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της παγκοσμίου φήμης ποιότητας και της καταπληκτικής αξίας της εταιρείας».

Αν σου άρεσε κάνε