Η Intralot ανανέωσε έργο στο Μαρόκο, για 8+2 χρόνια

Η Intralot ανανέωσε έργο στο Μαρόκο, για 8+2 χρόνια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 10:59 Δημιουργία 13/06/19, 10:56

Την ανανέωση της σύμβασης της με την La Marocaine Des Jeux et des Sports (MDJS), την κρατική λοταρία αθλητικού στοιχηματισμού του Μαρόκου, για 8+2 χρόνια ανακοίνωσε η Intralot.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έχει έναρξη του νέου έργου την 1η Ιανουαρίου, 2020.

Με το νέο συμβόλαιο, η Intralot η οποία προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην MDJS από το 2010, θα συνεχίσει να προμηθεύει τον Οργανισμό με προηγμένα τερματικά λοταρίας και λύσεις λογισμικού και να παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες στον Οργανισμό, τους λιανικούς πωλητές και τους παίκτες, ενώ θα σχεδιάσει και υλοποιήσει τη στρατηγική μάρκετινγκ για να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη των παιχνιδιών και της αγοράς. Επιπλέον, θα επεκτείνει το δίκτυο λιανικής της MDJS σε 1.600 POS και θα αναπτύξει περαιτέρω τα κανάλια πωλήσεων της MDJS, ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή τους και η εμπειρία των παικτών σε όλα τα κανάλια.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot δήλωσε: «Η MDJS είναι ένας πολύτιμος πελάτης της Intralot την τελευταία δεκαετία και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μας ανατέθηκε ένα νέο συμβόλαιο για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη παρουσία μας στο Μαρόκο. Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια συνεργασία μας και απεικονίζει την εμπιστοσύνη της κρατικής λοταρίας αθλητικού στοιχηματισμού στις λύσεις επόμενης γενιάς της Intralot, οι οποίες θα εξασφαλίσουν μακροχρόνια καινοτομία και ανάπτυξη για την MDJS, παράγοντας τελικά επιπλέον έσοδα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του Μαρόκο».

Αν σου άρεσε κάνε