Lamda: Ακόμα... περιμένουμε για το Ελληνικό - Τα μηνύματα στην επόμενη κυβέρνηση

Lamda: Ακόμα... περιμένουμε για το Ελληνικό - Τα μηνύματα στην επόμενη κυβέρνηση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 16:33 Δημιουργία 25/06/19, 13:42

Αιχμές για κωλυσιεργία της απερχόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τις απαιτούμενες από την πλευρά της ενέργειες για το «τρέξιμο» του κορυφαίου project του Ελληνικού άφησε ο επικεφαλής της Lamda Development, στέλνοντας παράλληλα ηχηρά μηνύματα για την επομένη των εκλογών...

Ειδικότερα, ο Οδυσσέας Αθανασίου ανέφερε στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων την Τρίτη πως όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό εναπόκεινται στην ευθύνη του Δημοσίου και των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει κάτι μετά τις 15 Φεβρουαρίου που να πρέπει να κατατεθεί για την εκκίνηση της επένδυσης στο Ελληνικό από την εισηγμένη, ενώ επί του παρόντος αναμένονται οι σχετικές εισηγήσεις και έγγραφα ώστε να εκδοθούν οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.

Για τη μελέτη των εισηγήσεων και προκειμένου να γίνουν παρατηρήσεις, ο κ. Αθανασίου ανέφερε πως θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου να επιστραφούν στα υπουργεία για την έκδοση των ΚΥΑ. Τόνισε, όμως, πως είναι σημαντικό να γίνουν σωστά οι επόμενες ενέργειες, ώστε όλα να είναι νομικά κατοχυρωμένα και να μην υπάρξουν ενστάσεις που θα οδηγήσουν την επένδυση σε περαιτέρω καθυστέρηση, απρόβλεπτης διάρκειας.

Αν σου άρεσε κάνε