Creta Farms: Έχασε τη μάχη των ψήφων ο Κ. Δομαζάκης

Creta Farms: Έχασε τη μάχη των ψήφων ο Κ. Δομαζάκης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 20:59 Δημιουργία 26/06/19, 19:58

Με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Δομαζάκη από την Γενική Συνέλευση μετόχων της Creta Farm, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αδελφών Δομαζάκη για τον έλεγχο της εταιρείας.

Ο Κ. Δομαζάκης αποχώρησε πριν λήξει η συνεδρίαση, καθώς φαινόταν ότι δεν θα εξασφαλίσει την πλειοψηφία. Συνεπάγεται, λοιπόν, ότι η πλευρά του Μανώλη Δομαζάκη μέσω της Γενικής Συνέλευσης παγιώνει τον πλήρη έλεγχο της στη διοίκηση της εταιρείας. Βέβαια, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης να αμφισβητήσει την εγκυρότητα της Συνέλευσης, και να ανοίξει ένα ακόμα κεφάλαιο σε αυτήν την διαμάχη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κ. Δομαζάκης κατέθεσε επιστολή προθέσεων στην Εθνική εμφανίζοντας ως υποψήφιο επενδυτή κυπριακή εταιρεία του Θ. Δουζογλου, με όρο την εκλογή του ιδίου Κωνσταντίνου Δομαζάκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Να σημειωθεί ότι επίσης χθες κατέπεσαν οι καταγγελίες του Κ. Δομαζάκη σε ότι αφορά τις απαιτήσεις ύψους 11,6 εκατ. ευρώ που είχε προβάλει υποστηρίζοντας ότι είχε δανειοδοτήσει την εταιρεία το 2005 και 2006. Η έκθεση της PwC που παραδόθηκε χθες καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν προκύπτει καμία υποχρέωσητης εταιρείας προς τον Κ. Δομαζάκη.

Αν σου άρεσε κάνε