Μήνυμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας από την Τιτάν

Μήνυμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας από την Τιτάν

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 11:25 Δημιουργία 23/07/19, 11:21

Το μήνυμα πως η Τιτάν θα συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας αξία και ανάπτυξη, έστειλε το μέλος του ΔΣ του ομίλου Τιτάν Νέλλος Κανελλόπουλος, κηρύσσοντας την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σημειώνεται πως σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών ειδική τελετή, στο πλαίσιο της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Titan Cement International (TCI).

«Είναι ημέρα σταθμός για τον όμιλο Τιτάν, καθώς ανανεώνουμε μια ιστορική πορεία και σχέση με το χρηματιστήριο ηλικίας 107 ετών», τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Λαζαρίδης ανέφερε ότι το ΧΑ ανανεώνει την ιστορική σχέση με τον Τιτάνα, που μετράει 107 χρόνια. «Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της TCI αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για την ελληνική κεφαλαιαγορά, τις υπηρεσίες αλλά και το οικοσύστημα του Χρηματιστηρίου», σημείωσε ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χ. Γκότσης χαρακτήρισε μυστικό της επιτυχίας για τη μακροχρόνια θετική πορεία της Τιτάν το γεγονός ότι στην ουσία αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση.

Αν σου άρεσε κάνε