Τέλος ο Σ. Παππάς στον ΟΑΣΘ - Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Σκόρδας

Τέλος ο Σ. Παππάς στον ΟΑΣΘ - Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Σκόρδας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 14:27 Δημιουργία 09/08/19, 14:20

Σε μια αναμενόμενη κίνηση, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς αποτελεί επίσημα παρελθόν από την ηγεσία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, με τον χημικό μηχανικό και τακτικό καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Σκόδρα να αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφας του Οργανισμού, με απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα και Υποδομών/Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΑΣΘ, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, οι εκπρόσωποι του ελληνικού δημοσίου, αποφασίστηκε η παύση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, Στυλιανού Παππά, του διευθύνοντα συμβούλου του, Σάββα Παναγιωτίδη και των μελών του δ.σ, Εμμανουήλ Λαμτζίδη και Όλγα Γιάννη.

Παράλληλα, έκαναν δεκτές τις παραιτήσεις του εκτελεστικού μέλους, Φώτιου Μπίμπαση και του μέλους Ακρίτα Καϊδατζή.

Αποφάσισαν, επίσης, ομόφωνα και όρισαν ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, τους: Ιωάννη Βλαχάβα (καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Δρ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη (εκτελεστικό μέλος, πολιτικός μηχανικός), Θεόδωρο Τζιαμπάζη (πολιτικός μηχανικός), Σοφία Μαυρίδου (λογίστρια), Γαβριήλ Αβραμίδη (εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Καλυψώ Γούλα (εκπρόσωπος Δήμου Θεσσαλονίκης).

Το ΔΣ θα συμπληρωθεί με εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Αν σου άρεσε κάνε