Emma Capital: «Ναι» για Vivartia - Όχι τώρα οι συζητήσεις για την προσφορά

Emma Capital: «Ναι» για Vivartia - Όχι τώρα οι συζητήσεις για την προσφορά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:23 Δημιουργία 16/09/19, 15:19

To ενδιαφέρον της Emma Capital Limited για εξαγορά έως και του συνόλου του ποσοστού συμμετοχής της στην Vivartia επιβεβαίωσε η Marfin Investment Group, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν είναι σε θέση κατά το τρέχον διάστημα να εισέλθει σε συζητήσεις για την προσφορά.

Ειδικότερα η ΜΙG, με ανακοίνωσή της, σημειώνει πως κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε αποδέκτης μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπό όρους

από την «Emma Capital Limited» για την εξαγορά έως και του συνόλου του ποσοστού συμμετοχής της (92,1%) στην «Vivartia Συμμετοχών Α.Ε.».

Η ΜΙG αναφέρει ότι ήδη έχει ενημερώσει την Emma Capital ότι δεν είναι σε θέση κατά το τρέχον διάστημα να εισέλθει σε συζητήσεις

για το περιεχόμενο της ως άνω μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι, «όπως έχει ήδη ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό (1.8. και 8.8.2019), ευρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της με επενδυτικά κεφάλαια, στο πλαίσιο των οποίων παρέχονται οι συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου».

Αν σου άρεσε κάνε