Τέλος από την ηγεσία της Microsoft Ελλάδος η Πέγκυ Αντωνάκου

Τέλος από την ηγεσία της Microsoft Ελλάδος η Πέγκυ Αντωνάκου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:30 Δημιουργία 01/10/19, 15:27

TAGS

Αποχωρεί από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, η Πέγκυ Αντωνάκου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία την ευχαριστεί θερμά «για την συμβολή της στην επίτευξη σημαντικών στρατηγικών και επιχειρηματικών στόχων κατά τα τελευταία 7 χρόνια και της εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα».

Τα καθήκοντα της κας Αντωνάκου, μέχρι να οριστεί νέος Διευθύνων Σύμβουλος, θα εκτελεί ο κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων & Δημόσιου Τομέα για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και μέλος της Διοικητικής Ομάδας της εταιρείας.

Ο κ. Μιχαλόπουλος BEng in Electrical & Electronic Engineering από το Πανεπιστήμιο του Sussex και MSc in Communications & Signal Engineering από το Imperial College of Science & Technology του Λονδίνου London καθώς και MBA από το Athens Laboratory of Business Administration (ALBA).

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft το 2014, ως Διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων (Consumer Channels Group), και συνέβαλλε στην ανάπτυξη του τομέα πωλήσεων για τρία συνεχόμενα χρόνια. Από την αμέσως επόμενη θέση του, ως Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων (Enterprise Commercial Sales Director), συνέβαλλε στη βελτίωση και αλλαγή του παραδοσιακού μοντέλου πωλήσεων της εταιρείας, ενισχύοντας σημαντικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ίδιας της Microsoft και καταγράφοντας σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, και στις τρεις αγορές της ευθύνης του.

Αν σου άρεσε κάνε