Η ΕΑ ενέκρινε τις κοινές δραστηριότητες ΟΠΑΠ - Stoiximan

Η ΕΑ ενέκρινε τις κοινές δραστηριότητες ΟΠΑΠ - Stoiximan

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 01/11/19, 19:51

Δεν δημιουργούνται σοβαρές αμφιβολίες για τον ανταγωνισμό στις αγορές που δραστηριοποιούνται οι εταιρίες, ΟΠΑΠ και Stoiximan, αποφάνθηκε η Επιτροπή.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, «στη συνεδρίαση της ολομέλειας της στις 31 Οκτωβρίου 2019, ομόφωνα, αποφασίστηκε η έγκριση της γνωστοποιηθείσας συγκέντρωσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 6 του Ν.3959/11, όπως ισχύει, που αφορά στην απόκτηση κοινού ελέγχου επί των ελληνικών και κυπριακών δραστηριοτήτων διαδικτυακών παιγνίων της εταιρείας με την επωνυμία GML Interactive Limited, από την εταιρία με την επωνυμία 'Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Ανώνυμη Εταιρεία' και τις εταιρίες με την επωνυμία 'Deep Investments Ltd' και 'Padian Ltd'.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού αποφάσισε, κατ' άρθρο 8 του Ν. 3959/2011, ότι από την ως άνω γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση, η οποία εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011, δεν δημιουργούνται σοβαρές αμφιβολίες ως προς τη δυνατότητά της να περιορίσει σημαντικά τον ανταγωνισμό στις σχετικές αγορές, στις οποίες αυτή αφορά».

Αν σου άρεσε κάνε