Μυτιληναίος: Εκδίδει 5τές ομόλογο 500 εκατ.

Μυτιληναίος: Εκδίδει 5τές ομόλογο 500 εκατ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 10:51 Δημιουργία 18/11/19, 10:48

Στην έκδοση και διάθεση ομολογιών ονομαστικής αξίας 500 εκατ. ευρώ με λήξη το 2024 προτίθεται να προβεί η άμεση θυγατρική της Μυτιληναίος με έδρα στο Λουξεμβούργο, Mytilineos Financial Partners.

Όπως ανακοινώθηκε, τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών και την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της έκδοσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «δεν δύναται να διασφαλιστεί ότι η έκδοση θα έχει το προαναφερθέν μέγεθος ή ότι θα πραγματοποιηθεί».

Οι Citigroup Global Markets Limited, HSBC Bank plc καιJ.P. Morgan Securities plc θα ενεργήσουν ως ενεργοί συνδιαχειριστές του βιβλίου προσφορών (Joint Physical Bookrunners), οι Credit Suisse Securities (Europe) Limited, Goldman Sachs, International και Nomura International plc θα ενεργήσουν ως συνδιαχειριστές του βιβλίου προσφορών (Joint Bookrunners) και οι Alpha Bank, Eurobank Ergasias, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και Τράπεζα Πειραιώς θα ενεργήσουν ως επικεφαλής διαχειριστές (Lead Managers).

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στην Αθήνα στις 18 Νοεμβρίου2019.

Αν σου άρεσε κάνε