Η Folli Follie προσφεύγει  κατά της δέσμευσης των μετοχών Dufry

Η Folli Follie προσφεύγει κατά της δέσμευσης των μετοχών Dufry

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 19/02/20, 20:18

Tη διαταγή δέσμευσης των 804.728 μετοχών Dufry κυριότητάς της γνωστοποίησε η Folli Follie και προαναγγέλλει προσφυγή κατά της δέσμευσης.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ανακοίνωσε ότι της κοινοποιήθηκε σήμερα η υπ΄αριθμ. 17/13-3-2020 Διάταξη της Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Aννας Ζαΐρη, Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, με την οποία διατάσσεται η δέσμευση των 804.728 μετοχών DUFRY, κυριότητας της Εταιρείας.

Η εταιρεία σκοπεύει να προσφύγει κατά της εν λόγω δέσμευσης και επισημαίνει ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η διαδικασία εξυγίανσης κατόπιν της Δημόσιας Ανακοίνωσης της 14/2/2020 και της Πρόσκλησης προς παροχή συγκατάθεσης προς τους κατόχους ομολόγων (Consent Solicitation) Swissbond και Eurobonds, όπως έχει καταλήξει ήδη σε συμφωνία κατ' αρχήν για την οικονομική αναδιάρθρωση του ομίλου.

Στόχος είναι, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθούν τα απαιτούμενα επίπεδα έγκρισης με την ολοκλήρωση εκάστης Συνεδρίασης Ομολογιούχων, η εταιρεία να έχει τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των βασικών εγγράφων και να επικυρωθεί το Σχέδιο Εξυγίανσης από τους πιστωτές πριν από την κατάθεση στο αρμόδιο Δικαστήριο των Αθηνών σύμφωνα με το άρ. 106 δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

Αν σου άρεσε κάνε