H Cosmote προσφέρει απεριόριστα data κινητής για 7 μέρες

H Cosmote προσφέρει απεριόριστα data κινητής για 7 μέρες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 26/02/20, 15:37

TAGS

Νέα προσφορά με πακέτο απεριόριστης χρήσης δεδομένων data για τους συνδρομητές κινητής, εν όψει της Καθαράς Δευτέρας, ανακοίνωσε η Cosmote.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «συνεχίζοντας τις προσφορές των δωρεάν απεριόριστων data για τους συνδρομητές κινητής, η COSMOTE, ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, προσφέρει σε όλους τους πελάτες συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου απεριόριστα δωρεάν GB για 7 ημέρες.

Οι συνδρομητές -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν τη νέα προσφορά οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας, 2 Μαρτίου, και να σερφάρουν χωρίς όρια για μία ολόκληρη εβδομάδα, έχοντας απεριόριστα GB στο κινητό και το tablet τους. Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται αποκλειστικά μέσα από το My COSMOTE App.

Δωρεάν 6GB από την Παρασκευή 28/02 (18.00) μέχρι και τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας 02/03 έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΤΑ. Η COSMOTE, συνεχίζοντας την παροχή δωρεάν data και για τους πελάτες καρτοκινητής, τους δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τη νέα προσφορά, μέσα από τις εφαρμογές WHAT’S UP και My COSMOTE αντίστοιχα».

Αν σου άρεσε κάνε