Eurobank: Θα στηρίξουμε τους πελάτες που θα πληγούν από τον κοροναϊό

Eurobank: Θα στηρίξουμε τους πελάτες που θα πληγούν από τον κοροναϊό

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 12/03/20, 19:19

Ο Φωκιών Καραβίας, διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, στο σχόλιό του για τααποτελέσματα της τράπεζας σημειώνει μεταξύ άλλων ότι για το άμεσο μέλλον, ο αντίκτυπος από την πρόσφατη πανδημία του κοροναϊού δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ακρίβεια.

«Ενδέχεται να είναι σημαντικός, αλλά η βασική μας υπόθεση παραμένει ότι η αρνητική επίδραση θα έχει προσωρινό χαρακτήρα. Η Eurobank θα υποστηρίξει τους πελάτες της, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, που θα υποστούν επιπτώσεις λόγω της κρίσης του κοροναϊού. Ταυτόχρονα, είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε όποια μέτρα και κατευθύνσεις αποφασιστούν σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς εποπτικούς οργανισμούς και τους θεσμικούς φορείς του τραπεζικού κλάδου σε πανευρωπαϊκή κλίμακα.

Καθώς οι ανησυχίες θα υποχωρούν, αναμένουμε ότι η οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα θα επιταχυνθεί εκ νέου. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Τράπεζα βρίσκεται σε ισχυρή θέση ώστε να εισέλθει σε φάση ανάπτυξης και να δημιουργεί αξία για τους μετόχους και τους πελάτες της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε