Από Ιούνιο οι πτήσεις Άμστερνταμ-Αθήνα της KLM

Από Ιούνιο οι πτήσεις Άμστερνταμ-Αθήνα της KLM

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 19/05/20, 16:41

Από τις 6 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πτήσεις της KLM προς την Ελλάδα, συνδέοντας το Άμστερνταμ με την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το αρχικό πλάνο είναι να πραγματοποιούνται πέντε πτήσεις την εβδομάδα προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το αεροδρόμιο Schiphol, στο πλαίσιο της προσπάθειας σταδιακής αποκατάστασης του ευρωπαϊκού δικτύου της εταιρείας, που περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

Εξαιτίας της κρίσης του Covid-19, η KLM ξεκινά το θερινό της πρόγραμμα σε ένα σημαντικά περιορισμένο δίκτυο και θα πετά σύμφωνα με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν θεσπιστεί σε εθνικό επίπεδο στην Ολλανδία (RIVM), διεθνώς (WHO ΙΑΤΑ) και σε συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο και τους κανονισμούς κάθε προορισμού.

Από την έναρξη της επιδημίας του Covid-19, η KLM έχει εφαρμόσει πολλά μέτρα σχετικά με τον έλεγχο και την υγιεινή για την προστασία των επιβατών και τoυ προσωπικού της, τόσο επί των αεροσκαφών, όσο και στα αεροδρόμια. Ήδη από τις 11 Μαΐου, οι μάσκες είναι υποχρεωτικές κατά την επιβίβαση και κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να έχουν τις δικές τους μάσκες.

Λόγω της μεταβαλλόμενης φύσης των κανονισμών και της νομοθεσίας, οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερώνονται για τις πτήσεις τους στο www.klm.gr, όπου υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όλα τα μέτρα. Σε όλα τα δρομολόγια ενδέχεται να γίνουν αλλαγές, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλονται από την κάθε κυβέρνηση ή/και τις διεθνείς αρχές.

Αν σου άρεσε κάνε