Διαβεβαιώσεις από την Mohegan για συνέχιση της επένδυσης στο Ελληνικό

Διαβεβαιώσεις από την Mohegan για συνέχιση της επένδυσης στο Ελληνικό

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 12:08 Δημιουργία 25/05/20, 12:08

Τη δέσμευσή της για την επένδυση του Ελληνικού διατηρεί η Mohegan Gaming & Entertainment, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, η εταιρεία τονίζει ότι διαθέτει τόσο την οικονομική ισχύ όσο και την δυνατότητα να υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο, όπως το Las Vegas project και το Inspire project στη Νότιο Κορέα, ύψους 5 δισ. δολαρίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

H Mohegan Gaming & Entertainment διατηρεί τη δέσμευσή της απέναντι στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Mario Kontomerkos.

Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει την οικονομική ισχύ και δυνατότητα να υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Las Vegas project (πρώην Hard Rock), το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2021, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Ταυτόχρονα, το Inspire project στην Νότιο Κορέα είναι στην 1η φάση ανάπτυξης (ύψους 1,3 δισ. δολάρια από το συνολικό προϋπολογισμό των 5 δισ.) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει την 1η Ιουνίου.

Αν σου άρεσε κάνε