Η Folli Follie επεκτείνει το δίκτυο Collective με 5 νέα καταστήματα

Η Folli Follie επεκτείνει το δίκτυο Collective με 5 νέα καταστήματα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 29/07/20, 17:45

Διευρύνει το δίκτυο των multi-brand καταστημάτων Collective και παράλληλα παρουσιάζει το νέο concept store Collective Sport η Folli Follie, που ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων Collective στην Καλλιθέα και το Χαλάνδρι, καθώς και τριών νέων καταστημάτων Collective Sport σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Κομοτηνή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Με αυτές της κινήσεις η διοίκηση του ομίλου FF Group, όπως αναφέρει, επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη του σήματος Collective, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και της αγοράς.

Τα νέα καταστήματα θα προσφέρουν εμπειρία αγορών σε ένα περιβάλλον μοντέρνας αισθητικής με ένα χαρτοφυλάκιο σημάτων ένδυσης και υπόδησης γνωστών brand ενώ ειδικότερα τα νέα καταστήματα Collective Sport σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Κομοτηνή αποτελούν σημαντικές προσθήκες για τον όμιλο FF Group στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξής του concept sportswear και αξεσουάρ.

Η αλυσίδα Collective περιλαμβάνει επιπλέον 4 καταστήματα, στην Αττική και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, το Ψυχικό, το Κολωνάκι και την Ν. Ερυθραία, καθώς επίσης και καταστήματα στην Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και την Μύκονο. Σημειώνεται δε πως το concept έχει ήδη επεκταθεί και στα πρόσφατα opening των καταστημάτων Collective Underwear στην Γλυφάδα, το Χαλάνδρι και την Θεσσαλονίκη.

Αν σου άρεσε κάνε