Μέτρα στήριξης της Vodafone για τους πληγέντες στην Εύβοια

Μέτρα στήριξης της Vodafone για τους πληγέντες στην Εύβοια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 10/08/20, 14:51


Τους συνδρομητές της στην Εύβοια που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, στηρίζει η Vodafone Ελλάδας καλύπτοντας «τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, θα έχουν στη διάθεσή τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από τις 10 έως και τις 14 Αυγούστου, 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 10 GB. Επίσης, όλοι οι πελάτες σταθερής -ιδιώτες, καθώς και επαγγελματίες ADSL, VDSL- θα έχουν δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς κινητά ή σταθερά Ελλάδας, από τις 10 έως και τις 14 Αυγούστου.

Επιπλέον, η Vodafone διακόπτει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των περιοχών του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και Δήμου Χαλκιδέων Ευβοίας που επλήγησαν (περιοχές Χαλκίδας, Πολιτικών, Ψαχνών, Καστέλλας, Σταυρού, Κοντοδεσποτίου, Στενής, Πούρνου, Καμπιάς, Νέας Αρτάκης, Λευκαντίου και Βασιλικού), έως και τις 31 Αυγούστου 2020.

Αν σου άρεσε κάνε