ΜΙΝΟΑ: Το πρώτο εμφιαλωμένο νερό σε χάρτινη συσκευασία

ΜΙΝΟΑ: Το πρώτο εμφιαλωμένο νερό σε χάρτινη συσκευασία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 16:46 Δημιουργία 01/10/20, 16:32

Εμφιαλωμένο νερό σε χάρτινη συσκευασία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, η εταιρεία Tetra Pak παρουσιάζει το πρώτο ...χάρτινο μπουκάλι νερού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα συσκευασία:

Αποτελείται κυρίως από φυτικά υλικά

Το μεγαλύτερο ποσοστό της συσκευασίας αποτελείται από χαρτί, το οποίο προέρχεται από συνεχώς αναπτυσσόμενα δάση, πιστοποιημένα με τα πρότυπα του Forest Stewardship Council®, όπου νέα δέντρα αντικαθιστούν όσα κόβονται. Τα νέα δέντρα καθώς μεγαλώνουν, δεσμεύουν διοξείδιο του άνθρακα κι έτσι συμβάλλουν στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

Είναι ανακυκλώσιμη

Οι υψηλής ποιότητας ίνες χαρτιού μπορούν να ανακυκλωθούν πολλές φορές, ενώ ακόμη και τα λεπτά στρώματα πλαστικού και αλουμινίου που εμπεριέχονται στις συσκευασίες προκειμένου να προστατεύουν το περιερχόμενο τους, είναι και αυτά ανακυκλώσιμα. Οι ανακυκλωμένες χάρτινες συσκευασίες αποτελούν πρώτη ύλη για τη δημιουργία νέων προϊόντων όπως χαρτοκιβώτια, παλέτες, μονωτικές επιφάνειες και πολλά άλλα.

Είναι πρακτική στη χρήση

Η συσκευασία Tetra Prisma Aseptic είναι ιδανική για χρήση on-the-go, καθώς διαθέτει βιδωτό καπάκι που ανοίγει και κλείνει, παρέχοντας λειτουργικότητα και ευκολία στον καταναλωτή.

Η συσκευασία της Tetra Pak προσφέρει μια βιώσιμη εναλλακτική πρόταση για το εμφιαλωμένο νερό, που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια με μια καινοτόμο προϊοντική εικόνα. Παράλληλα, η εκτυπώσιμη επιφάνεια 360 μοιρών παρέχει στους εμφιαλωτές περισσότερες δυνατότητες προβολής της προϊοντικής ταυτότητας.

Αν σου άρεσε κάνε