Πρόταση της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics για τα εμβόλια Covid-19

Πρόταση της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics για τα εμβόλια Covid-19

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 18:57 Δημιουργία 26/11/20, 18:48

Πρόταση δημιουργίας συστάδας συνεργατικού σχηματισμού των βιομηχανιών ψύχους & Logistics για τα εμβολιαστικά κέντρα Covid-19 κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) .

Σε ανακοίνωση της η ΕΕΒΨ&L χαρακτηρίζει ως τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά του κλάδου των Logistics και της Ψυχρής Εφοδιαστικής τη μεταφορά και διαχείριση του πολύτιμου εμβολίου για τον COVID-19.

Η ΕΕΒΨ&L έχει προτείνει τη δημιουργία επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποτελούμενοι από φορείς συναφείς της Ψυχρής Εφοδιαστικής και του Αεροδρομίου και τη δημιουργία ενός cluster με σκοπό να χρησιμοποιηθούν και να ενισχυθούν υπάρχουσες υποδομές για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση και διανομή των φαρμάκων, λόγω της ιδιαίτερης διαχείρισης που χρειάζεται, προκειμένου να διατηρηθεί η Αλυσίδα Αξίας του εμβολίου COVID-19.

Η ΕΕΒΨ&L έχει τεθεί στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη των εταιρειών της Ψυχρής Εφοδιαστικής, και του τρόπου υποστήριξης των υπηρεσιών σε σχέση με το εμβόλιο.

Αν σου άρεσε κάνε