Λεπτομέρειες από την Cosmote για τα οφέλη του 5G στους πολίτες

Λεπτομέρειες από την Cosmote για τα οφέλη του 5G στους πολίτες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 13:05 Δημιουργία 23/12/20, 13:03

TAGS

Λεπτομέρειες για τον τρόπο που το δίκτυο 5G θα βοηθεί στην καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών δίνει η Cosmote.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τοCOSMOTE 5G είναι ήδη διαθέσιμο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις στην Ελλάδα, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps!

Τι θα σημαίνει πρακτικά το 5G για τους καταναλωτές στο μέλλον: χρόνος απόκρισης στο 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου και αξιοπιστία επικοινωνίας που αγγίζει την τελειότητα. Δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 1.000.000 συσκευών ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο και μέγιστες ταχύτητες που θα φτάνουν έως και τα 10Gbps. Μια νέα πραγματικότητα, δηλαδή, για το σύνολο της οικονομίας με εφαρμογές που ξεκινούν από την επικοινωνία και φτάνουν σε βιομηχανία, υγεία, μεταφορές, έξυπνες πόλεις.

Άξιο λόγου ότι η COSMOTE προσφέρει το 5G σε όλους τους συνδρομητές της χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μόνη προϋπόθεση οι τελευταίοι να διαθέτουν 5G συσκευή που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυό της. (Σήμερα τέτοιες συσκευές είναι οι Apple iPhone 12 mini, Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy S20 Ultra, Xiaomi Mi10T Pro, Xiaomi Mi10T, Xiaomi Mi10T Lite, Xiaomi Mi10 Pro, Xiaomi Mi10. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όλο και περισσότερες συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά και θα παρέχουν πρόσβαση στο COSMOTE 5G. Η λίστα με τις πιστοποιημένες 5G συσκευές είναι διαθέσιμη στο cosmote.gr/5G».

Αν σου άρεσε κάνε