Η  Intrasoft International ανέλαβε νέο έργο για την ΕΕ

Η Intrasoft International ανέλαβε νέο έργο για την ΕΕ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 21/01/21, 11:44

Η Intrasoft International ανέλαβε νέο έργο για τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG COMM) που καλύπτει αξιολογήσεις και μελέτες εκτίμησης αντίκτυπου (impact assessment) στον τομέα της επικοινωνίας.

Το έργο χωρίζεται σε τρεις ενότητες και η κοινοπραξία Intrasoft επιλέχθηκε επιτυχώς και στις τρεις για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intrasof, χρησιμοποιώντας την εμπειρία της στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας θα εμπλακεί σε εργασίες ψηφιακής ανάλυσης όπως η αξιολόγηση, η παρακολούθηση και η ανάλυση των επιδόσεων των δράσεων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών και κοινωνικών μέσων επικοινωνίας. Επιπλέον, μέσα από ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο ερευνητών και εμπειρογνωμόνων θα παρέχει υπηρεσίες έρευνας, μελετών και αξιολόγησης των δραστηριοτήτων επικοινωνίας.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasft International δήλωσε σχετικά: «Η ευρωπαϊκή αγορά επικοινωνίας εξακολουθεί να προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και το τμήμα επικοινωνίας μας, η SCOPE, είναι σε πορεία για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.. Χάρη στην ένωση των δυνάμεών μας σε αυτήν την κοινοπραξία αναδεικνύεται μια σπάνια συμπληρωματικότητα δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών που είμαι βέβαιος ότι θα υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών μας».

Αν σου άρεσε κάνε