Uber - Εμιράτα: Έκπτωση 25% στους επιβάτες με προορισμό τον...εμβολιασμό

Uber - Εμιράτα: Έκπτωση 25% στους επιβάτες με προορισμό τον...εμβολιασμό

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 13:06 Δημιουργία 26/01/21, 12:56

Έκπτωση έως και 25% προσφέρει η Uber, σε όσους επιβάτες της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία προκειμένου να μεταβούν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο της χώρας.

Σε μια προσπάθεια να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού η Uber μειώνει το κόμιστρο κατά 25% για δύο διαδρομές (προς και από το εμβολιαστικό κέντρο) το διάστημα 25 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου, για άτομα όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων που διαμένουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η κίνηση αυτή έρχεται ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Uber για να βοηθήσει τις αρχές, υποστηρίζοντας τη μετακίνηση του πληθυσμού.

Οι πολίτες που διαμένουν στο Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι και τη Σάρτζα θα μπορούν εύκολα να κάνουν κράτηση για ταξίδια από και προς 43 κέντρα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Uber. Αυτό περιλαμβάνει έναν αριθμό εμβολιαστικών κέντρων στο Ντουμπάι, και άλλα επιλεγμένα κέντρα στο Αμπού Ντάμπι και στη Σάρτζα.

Ο Rifad Mahasneh, Γενικός Διευθυντής της Uber στα ΗΑΕ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επικροτούμε τη φιλοδοξία της κυβέρνησης να εμβολιάσει το 50% του πληθυσμού έως τα τέλη Μαρτίου και θα θέλαμε να έχουμε και εμείς το ρόλο μας για να υποστηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες. Από την έναρξη της πανδημίας, εξετάζουμε πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε τις κοινότητές μας, να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλειά των πολιτών και τελικά να διατηρήσουμε τις δημόσιες μεταφορές σε μια εποχή που η κινητικότητα έχει επηρεαστεί σοβαρά. Η προσπάθεια εμβολιασμού είναι μέρος της προσπάθειας να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία μας για να επηρεάσουμε θετικά τις κοινότητες και να υποστηρίξουμε τις επιτυχημένες προσπάθειες της κυβέρνησης στην προστασία του πληθυσμού από τον ιό».

Αν σου άρεσε κάνε