H Amadeus ανανεώνει τη συνεργασία της με το Aspida Travel

H Amadeus ανανεώνει τη συνεργασία της με το Aspida Travel

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 11:57 Δημιουργία 19/06/18, 11:54

Η Amadeus και το Aspida Travel ανακοίνωσαν την ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας τους στην ελληνική αγορά. Το Aspida Travel έχει εξειδίκευση στα ναυτιλιακά ταξίδια και διαθέτει συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1981.

Η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από κοινού από την Amadeus και το Aspida Travel την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι δυο εταιρείες διατηρούν μια ισχυρή, πολυετή συνεργασία, με την Amadeus να προσφέρει υπηρεσίες και λύσεις τεχνολογίας, καθώς επίσης και υπηρεσίες συμβουλευτικής στον ταξιδιωτικό οργανισμό. Το Aspida Travel ήταν ένας από τους πρώτους πελάτες της Amadeus που υιοθέτησαν το Low Fare Search Robot και συνεχίζει να χρησιμοποιεί εξατομικευμένη τεχνολογία και ναυτιλιακές λύσεις.

Η συνεχής συνεργασία μεταξύ των δύο μερών έχει οδηγήσει στην επιτυχημένη εξέλιξη και ανάπτυξη του Aspida Travel, μια ανάπτυξη που επετεύχθη χάρη στην ολοκληρωμένη πρόταση αξίας της Amadeus, στις αξιόπιστες υπηρεσίες και τα άριστα τεχνολογικά προϊόντα που προσφέρει.

Η κα Εύα Καραμάνου, General Manager Greece and Cyprus and Deputy Regional Manager Southern Europe δήλωσε: «Η Amadeus ηγείται της εξέλιξης στην ταξιδιωτική βιομηχανία μέσα από συνεχείς επενδύσεις και βασιζόμενη σε μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικούς παίκτες της βιομηχανίας. Για εμάς η ναυτιλία αποτελεί έναν από τις πιο σημαντικούς και πολλά υποσχόμενους κλάδους και παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης για την δραστηριότητά μας στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα δυνατό σημείο για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας που διατηρούμε με το Aspida Travel και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, καθώς αποτελεί μια συνεργασία που θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε περισσότερο και να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην ταξιδιωτική αγορά και ειδικά στα ναυτιλιακά ταξίδια.»

Ο κ. Δημήτρης Ματθαίος, Managing Director Aspida Travel σχολίασε: «Η Amadeus αποτελεί για αρκετά χρόνια έναν πολύτιμο συνεργάτη για το Aspida Travel και είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να συνεχίζουμε και να εξελίσσουμε περαιτέρω αυτή τη σχέση. Οι προηγμένες λύσεις της Amadeus θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε την σταθερή πορεία ανάπτυξης, να συνεχίσουμε να αυξάνουμε το μερίδιο αγοράς μας και να επιτύχουμε τους μελλοντικούς μας επιχειρηματικούς στόχους, ενώ παράλληλα θα μας προσφέρει και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειαζόμαστε για να αναπτυχθούμε σε μια άκρως απαιτητική αγορά με διεθνείς συνεργασίες.

Η ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών, ο επαγγελματισμός και η εμπειρία της ομάδας της Amadeus, έχουν υπάρξει καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν σου άρεσε κάνε