Η AGT παρούσα σε κορυφαία γεγονότα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η AGT παρούσα σε κορυφαία γεγονότα σε Ελλάδα και Ευρώπη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:02 Δημιουργία 11/07/18, 15:00

Η παρουσία της AGT και η συμμετοχή της στο φετινό 22o Roundtable του Economist αποτέλεσε ακόμα ένα ενδεικτικό παράδειγμα της φιλοσοφίας της εταιρείας να στηρίζει τον διάλογο με στόχο τη διαμόρφωση σύγχρονων πολιτικών για την ελληνική οικονομία και καλύτερων συνθηκών επιχειρηματικής δραστηριότητας στην αγορά.

Η AGT συμβάλει και θα συνεχίσει να συμβάλει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο προς αυτήν την κατεύθυνση, συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα διεθνή γεγονότα που αφορούν το χώρο δραστηριοποίησής της. Μέσα στον Ιούνιο του 2018, η AGT συμμετείχε επίσης στο 26ο European Facility Management Conference, ένα από τα κορυφαία συνέδρια του χώρου, το οποίο φέτος διεξήχθη στη Σόφια (05-08 Ιουνίου).

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η AGT έχει προγραμματίσει να συμμετέχει σε σειρά συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου θα παρουσιάσει το σύνολο των υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς υπηρεσίας της «minor works» η οποία καλύπτει το σύνολο των day-to-day projects μίας επιχείρησης, ενοποιώντας τα σε ένα μοντέλο διαχείρισης. Αυτό οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, χρόνου διεκπεραίωσης διαδικασιών, εγκρίσεων και εργατοωρών.

Η AGT έχει παρουσία εκεί που χτυπά ο παλμός της αγοράς και φυσικά εκεί που διαμορφώνονται οι εξελίξεις στο χώρο που δραστηριοποιείται.

Αν σου άρεσε κάνε