Οι ορκωτοί ελεγκτές ανακάλεσαν έκθεση ελέγχου της Folli Follie

Οι ορκωτοί ελεγκτές ανακάλεσαν έκθεση ελέγχου της Folli Follie

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 21:19 Δημιουργία 17/07/18, 21:16

Οι ορκωτοί ελεγκτές της «VNT Oρκωτοί Ελεγκτές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ανώνυμη Εταιρεία (στο εξής "ECOVIS") ενημέρωσαν την Folli Follie ότι ανακάλεσαν την από 26 Απριλίου 2018 έκθεση ελέγχου τους επί των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Το παραπάνω γνωστοποίησε η ίδια η εισηγμένη με σημερινή της ανακοίνωση, σε συνέχεια της από 16 Ιουλίου 2018 με αριθμό πρωτοκόλλου 3044 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Όπως σημειώνει η Folli Follie στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ανάκληση της έκθεσης ελέγχου της ECOVIS και θα συνεχίσει τη διαδικασία των έκτακτων ελέγχων και επισκοπήσεων που διενεργούν οι Ernst &Young και Alvarez & Marsal (όπως ανακοινώθηκε στις 25 Ιουνίου 2018), ενώ θα λάβει τις αποφάσεις της επί των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων του 2017 βάσει του αποτελέσματος αυτών των ελέγχων και επισκοπήσεων. Επίσης, η Εταιρεία θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τις λοιπές αρμόδιες αρχές» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε