H Folli Follie για την ανάκληση της έρευνας των οικονομικών της

H Folli Follie για την ανάκληση της έρευνας των οικονομικών της

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 21:28 Δημιουργία 18/07/18, 21:25

Τους λόγους απόσυρσης της έκθεσης της Ecovis για τα οικονομικά μεγέθη του 2017 παραθέτει η διοίκηση της Folli Follie Group (FF Group), σε νεότερη ανακοίνωσή της προς τους επενδυτές.

Συγκεκριμένα, η ετήσια έκθεση ανεκλήθη καθώς η θυγατρική της FF Group, FFG Sourcing, δεν έθεσε στη διάθεση της Ecovis τα έγγραφα και τις λοιπές πληροφορίες που ζήτησε η τελευταία, ώστε να είναι σε θέση να επαληθεύσει τις οικονομικές καταστάσεις και ιδίως τα ταμειακά διαθέσιμα της FFG Sourcing, κατά την 31η Δεκεμβρίου του 2017.

Ως εκ τούτου, η Ecovis εξέφρασε επιφυλάξεις για την ορθότητα της έκθεσης ελέγχου επί των οικονομικών καταστάσεων της FFG Sourcing και αυτό δύναται να έχει αρνητική επίπτωση στην ορθότητα και αξιοπιστία των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων του 2017.

Από την πλευρά της, η FF Group διαβεβαιώνει ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ανάκληση της έκθεσης ελέγχου της Ecovis και καθιστά σαφές ότι θα συνεχίσει τη διαδικασία των έκτακτων ελέγχων και επισκοπήσεων που διενεργούν οι Ernst & Young και Alvarez & Marsal.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι αποφάσεις για τα οικονομικά μεγέθη του 2017 θα ληφθούν βάσει του αποτελέσματος αυτών των ελέγχων, οι οποίες θα τεθούν στην τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας

Αν σου άρεσε κάνε