Νέα εποχή στην Ελλάκτωρ: Τα ηνία στην πλευρά Καλλιτσάντση

Νέα εποχή στην Ελλάκτωρ: Τα ηνία στην πλευρά Καλλιτσάντση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 16:11 Δημιουργία 25/07/18, 16:05

Σε νέα εποχή εισέρχεται από σήμερα η Ελλάκτωρ ΑΕ, καθώς αποφασίστηκε η ανάκληση του σημερινού διοικητικού συμβουλίου και η αντικατάστασή του με εννεαμελές Δ.Σ που προτείνει η πλευρά των αδερφών Αναστάσιου και Δημήτρη Καλλιτσάντση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επαναληπτική γενική συνέλευση της τεχνικής εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη με απαρτία 78,07%, η πρόταση των αδερφών Καλλιτσάντση στηρίχθηκε από το 53% των ψήφων, κυρίως μέσω της σχεδόν μαζικής στήριξης ξένων θεσμικών χαρτοφυλακίων.

Η πλευρά των κ.κ. Λεωνίδα Μπόμπολα και Δημήτρη Κούτρα έχασε με μικρή διαφορά καθώς προσέλκυσε το 45,5% των ψήφων. Σημειώνεται πως υπέρ της τελευταίας πλευράς ψήφισαν και αρκετά μικρότερα ξένα χαρτοφυλάκια, ενώ κάποια άλλα προτίμησαν την αποχή.

Το διοικητικό συμβούλιο που πρότεινε η πλευρά των αδερφών Καλλιτσάντση είναι οι κ.κ. Γιώργος Προβόπουλος (πρόεδρος), Αναστάσιος Καλλιτσάντσης (διευθύνων σύμβουλος), Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Αλέξης Κομνηνός, Τάκης Δουμάνογλου, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Κατούνας, Δέσποινα Μαρκάκη και Ιορδάνης Αϊβάζης.

Αν σου άρεσε κάνε