Από το «κόσκινο» της Πειραιώς οι μη δεσμευτικές προσφορές για το Ερρίκος Ντυνάν

Από το «κόσκινο» της Πειραιώς οι μη δεσμευτικές προσφορές για το Ερρίκος Ντυνάν

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 10:24 Δημιουργία 06/08/18, 10:18

Στη δεύτερη φάση ετοιμάζεται να περάσει η διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν, καθώς οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Τράπεζα Πειραιώς και ο σύμβουλός της, PwC, θα εξετάσουν τις προσφορές για να επιλέξουν εκείνες, που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

«Η Τράπεζα Πειραιώς A.E. ανακοινώνει ότι στις 3 Αυγούστου 2018, ολοκληρώθηκε η Α’ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας "ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.", η οποία κατέχει και λειτουργεί το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, με την εμπρόθεσμη υποβολή ικανοποιητικού αριθμού μη δεσμευτικών προσφορών, από ενδιαφερόμενους επενδυτές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της τράπεζας.

«Τις προσεχείς ημέρες, η Τράπεζα σε συνεργασία με την PwC, χρηματοοικονομικό σύμβουλο της πώλησης, θα αξιολογήσει τις υποβληθείσες προσφορές προκειμένου να επιλεγούν εκείνες που θα προχωρήσουν στη Β´ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής της» συμπληρώνει.

Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή εξέπνευσε η προθεσμία για την κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών από τα υποψήφια επενδυτικά σχήματα και με βάση τις ανακοινώσεις αλλά και πηγές που βρίσκονται κοντά στη διαδικασία, το ενδιαφέρον κρίνεται ικανοποιητικό, με προσφορές που εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις πέντε.

Αν σου άρεσε κάνε