Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, έρχονται στην Αθήνα

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, έρχονται στην Αθήνα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:40 Δημιουργία 07/08/18, 15:36

Τις πόρτες των καταστημάτων της στο καταναλωτικό κοινό της Αθήνας, ανοίγει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδος, Μασούτης.

«Η οικογένεια και η εταιρία του ιδρυτή της Διαμαντή Μασούτη, είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο Πανελλήνιο», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Σήμερα όμως, 42 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας της, η εταιρία που διοικεί ο ιδρυτής της και ο Γιάννης Μασούτης ανοίγει τις πόρτες των καταστημάτων της με το δικό της λογότυπο, στο καταναλωτικό κοινό της Αθήνας!

Μετά την πρόσφατη έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η Διαμαντής Μασούτης πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της, εντάσσοντας στο δίκτυό της την αλυσίδα καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων που διαθέτει 57 καταστήματα στην Αθήνα και την Άνδρο.

Έτσι, οι 1.050 εργαζόμενοι της Προμηθευτικής γίνονται μέλη μιας ευρύτερης οικογένειας περίπου 8.500 εργαζομένων, ενώ το δίκτυό της μέχρι πρότινος Βορειοελλαδικής αλυσίδας, φτάνει πλέον τα 330 καταστήματα πανελλαδικά.

Η Διαμαντής Μασούτης αλλάζει εποχή και μαζί το τοπίο του λιανεμπορίου τροφίμων στην Αττική», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε