Εκπτώσεις σε πρωτοετείς φοιτητές από τις Μινωικές Γραμμές

Εκπτώσεις σε πρωτοετείς φοιτητές από τις Μινωικές Γραμμές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 21:11 Δημιουργία 07/08/18, 21:05

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των πρωτοετών φοιτητών προσφέρουν οι «Μινωικές Γραμμές», συγχαίροντάς τους για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Συγκεκριμένα, οι εκπτώσεις αυτές ισχύουν ως εξής:

Στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο και Χανιά-Πειραιάς-Χανιά:

50% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX).
20% στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).
Στη γραμμή Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ίος-Πάρος-Μύκονος μετ' επιστροφής:

50% εκτός από VIP θέσεις.
20% στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).
Οι εκπτώσεις αυτές θα παρέχονται με την επίδειξη του δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου πανελλαδικών εξετάσεων 2018 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου πανελλαδικών εξετάσεων 2018 ή φωτοαντίγραφό του).

Οι εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από τουΥπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2018.

Στο μεταξύ, οι «Μινωικές Γραμμές» προσκαλούν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά ή τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2018. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία «Minoan Lines Bonus Club», στο e-mail: bonusclub@minoan.gr ή στο φαξ 2810 342607.

Με την εγγραφή τους αυτή οι πρωτοετείς φοιτητές απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στα εισιτήρια, στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο «Minoan Lines Bonus Club», όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα ww.minoan.gr ή να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία «Minoan Lines Bonus Club» στα τηλέφωνα 2810 399850, από Δευτέρα-Παρασκευή, 09.00-17.00 ή στο e-mail: bonusclub@minoan.gr

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της εμπορικής πολιτικής τους, οι «Μινωικές Γραμμές» χορηγούν ειδικές φοιτητικές εκπτώσεις σε όλους τους φοιτητές (ΑΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΙ, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας, ΑΕΙ Εξωτερικού, Κατόχους Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. Συμπεριλαμβάνονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές).

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των «Μινωικών Γραμμών», μέσω των πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) και 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) ή να επισκέπτονται το www.minoan.gr.

Αν σου άρεσε κάνε