Άρση των δεσμεύσεων που επιβλήθηκαν στην Προμηθευτική

Άρση των δεσμεύσεων που επιβλήθηκαν στην Προμηθευτική

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 18:30 Δημιουργία 19/09/18, 18:11

Για αποκατάσταση των πραγμάτων μιλούν οι εταιρείες Προμηθευτική Τροφίμων και Μασούτης, μετά τη σημερινή απόφαση του προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, στον οποίο είχε κατατεθεί αυθημερόν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την εταιρία Προμηθευτική, περί άρσης των δεσμεύσεων κατά κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας, καθώς και του συνόλου των τραπεζικών της καταθέσεων.

Οι εταιρείες επανέλαβαν την πάγια θέση τους ότι θα κινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον όσων προσώπων- φυσικών και νομικών- διασύρουν τη φήμη της.

Η εταιρεία Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. εκπροσωπήθηκε από τη δικηγορική εταιρεία «Ιάσων Σκουζός και Συνεργάτες».

Υπενθυμίζεται πως η Μασούτης κατήγγειλε σχέδιο συγκεκριμένων εταιρειών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες με τις οποίες δεν έχει καμία σχέση, μετά τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί δέσμευσης της περιουσίας της πρώτης.

Πηγές της Μασούτης ανέφεραν χθες στη «Ν» ότι πρόκειται για υπόθεση που δεν δημιουργεί προβληματισμό στην εταιρεία, αφήνοντας υπόνοιες ότι το θέμα εκπορεύεται από κύκλους που θέλουν να δημιουργήσουν σκιές στο deal εξαγοράς της Προμηθευτικής και στην κάθοδο της βορειοελλαδικής αλυσίδας στην Αθήνα.

Αν σου άρεσε κάνε