Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Την ευθύνη την έχει ο πατέρας μου

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Την ευθύνη την έχει ο πατέρας μου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 11:06 Δημιουργία 30/09/18, 11:03

Την πλήρη άγνοιά του για τα υπερτιμημένα οικονομικά στοιχεία της Folli Follie Group στην Ασία δηλώνει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο ίδιος αρνείται να παραιτηθεί, επιρρίπτοντας το σύνολο των ευθυνών στον πατέρα του και βασικό μέτοχο της Folli Follie, Δημήτρη Κουτσολιούτσο, ο οποίος την προηγούμενη Τετάρτη παραιτήθηκε από πρόεδρος, μετά τις αποκαλύψεις για έλλειμμα ενός δισ. δολαρίων στις ασιατικές πωλήσεις και 290 εκατ. δολάρια από το ταμείο.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ισχυρίζεται πως υπήρχε πλήρης διαχωρισμός της εισηγμένης σε δύο ομίλους, ευρωπαϊκό και ασιατικό, και πως δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί ή να ελέγξει την εξέλιξη στην Ασία.

Υποστηρίζει πως έχει βρει επενδυτές- αναφέροντας χαρακτηριστικά «συζητάω με τρεις υποψήφιους επενδυτές»- αλλά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα τους επικαλούμενος ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Τέλος, ο CEO της FF Group θεωρεί πως συνεπικουρούμενος από τους συμβούλους μπορεί να διασώσει έναν μικρότερο πλέον όμιλο και δηλώνει ότι δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα του.

Αν σου άρεσε κάνε