Folli Follie: Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Κουτσολιούτσων

Folli Follie: Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Κουτσολιούτσων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 20:48 Δημιουργία 09/10/18, 20:34

Οι σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της Folli Follie συνεχίζονται για την Τρίτη, καθώς με δικαστική απόφαση δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου καθώς και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εισηγμένης.

Το βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών έχει φτάσει ήδη στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις χρηματιστηριακές εταιρείες.

Τη δέσμευση ζήτησε από το Συμβούλιο ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Folli Follie.

H εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί καθώς νωρίτερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε πως «παρά τα σημαντικά ευρήματα της Alvarez & Marsal, η εταιρεία συνεχίζει να μη συμμορφώνεται. Για το λόγο αυτό επαναλαμβάνει την απαίτησή της, η οποία είχε διατυπωθεί με σαφήνεια ήδη από τις 07.05.2018, για τη διενέργεια του πλήρους ελέγχου των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017 από την ελεγκτική εταιρία που έχει ορίσει η Folli Follie AEBTE».

Συμπληρώνει δε ότι το αίτημα που υπέβαλε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου για έκτακτο οικονομικό έλεγχο σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εν λόγω χρήσης. Για το λόγο αυτό προτάθηκε να διενεργηθεί από διαφορετική ελεγκτική εταιρία.

Αν σου άρεσε κάνε