Ακόμα μια παραίτηση στο Δ.Σ. της Folli Follie

Ακόμα μια παραίτηση στο Δ.Σ. της Folli Follie

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 14:42 Δημιουργία 17/10/18, 14:38

Ακόμα ένα στέλεχος της Folli Follie υπέβαλε την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Πρόκειται για την Ειρήνη Νιώτη, στέλεχος με μακρά θητεία στον όμιλο Folli Follie, που φέρεται να τίθεται εκτός Δ.Σ. της εισηγμένης.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Νιώτη, η οποία ήταν εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας επί σειρά ετών, υπέβαλε παραίτηση.

Το γεγονός έρχεται σε συνέχεια του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το οποίο δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί και απαγορεύθηκε η μεταβολή προσωπικών περιουσιακών στοιχείων σε όλα τα εκτελεστικά μέλη του παλαιού δ.σ. της εισηγμένης, του οποίου η κ. Νιώτη ήταν μέλος.

Μάλιστα η κ. Νιώτη, που ήταν πρόεδρος στην πρόσφατη γενική συνέλευση της εταιρείας η οποία αναβλήθηκε για τις 30 Οκτωβρίου, παρέμεινε σε αυτή τη θέση και με την νέα σύνθεση του δ.σ., όπως ανακοινώθηκε στις 8 Ιουνίου 2018, σε συνέχεια των παραιτήσεων των κ.κ. Ευάγγελου Κουμανάκου, Ηλία Κούκουτσα, Jiannong Qian και Ζαχαρία Μαντζαβίνου, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από τους κ.κ. Μιχάλη Τσιμπρή – ο οποίος αποχώρησε αργότερα – Παναγιώτη Αλεξάκη, Zhang Haolei και Ηλία Πεντάζου.

Υπενθυμίζεται ότι από το Δ.Σ. όπως συστάθηκε σε σώμα τον Ιούνιο έχουν παραιτηθεί και οι βασικοί μέτοχοι και ιδρυτές της εταιρείας, Αικατερίνη και Δημήτριος Κουτσολιούτσος.

Αν σου άρεσε κάνε