Έως τις 17 Δεκεμβρίου η παράταση της ΔΕΗ στη Χαλυβουργική

Έως τις 17 Δεκεμβρίου η παράταση της ΔΕΗ στη Χαλυβουργική

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 18:29 Δημιουργία 04/12/18, 18:24

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΗ είχε σήμερα, Τρίτη, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Χαλυβουργικής, Γιώργος Σκινδήλιας, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα που έχει προκύψει με τα χρέη της βιομηχανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ, «εξαντλώντας κάθε περιθώριο συνεννόησης» η Επιχείρηση κάλεσε τον κ. Σκινδήλια για το θέμα του υπέρογκου χρέους των 31,8 εκατ. ευρώ και τον τερματισμό της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της μη πληρωμής των τρεχόντων λογαριασμών.

Όπως αναφέρει η ΔΕΗ, ο κ. Σκινδήλιας δεσμεύθηκε ότι μετά από σχετική συνεννόηση με την ιδιοκτησία της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ θα υποβάλει στη ΔΕΗ σοβαρές προτάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 10.12.2018.

«Κατόπιν των ανωτέρω η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε ότι οι συνέπειες της άρσης εκπροσώπησης για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς την εν λόγω εταιρεία μετατίθεται για τη Δευτέρα 17.12.2018» τονίζει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα η ΔΕΗ κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων της Χαλυβουργικής προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόβλημα. «Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει την ελπίδα, ότι εφόσον επιδειχθεί η επιβαλλόμενη υπευθυνότητα εκ μέρους της ιδιοκτησίας της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ μπορεί να βρεθεί λύση. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε