Νέο μη εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ. της Folli Follie

Νέο μη εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ. της Folli Follie

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:29 Δημιουργία 13/12/18, 17:16

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος εκλέχθηκε ως νέο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, στη θέση του παραιτηθέντος Εμμανουήλ Ζαχαρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «ανακοινώνεταιη εκλογή του κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ως μη εκτελεστικoύ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ενόψει των ανωτέρω, ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ - Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

3. ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

4. ΖHANG HAOLEI - Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. ΗΛΙΑΣ ΠΕΝΤΑΖΟΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

8. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

9. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΝΤΑΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

11. KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

O κ. Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MPhil & MBA στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Περιβάλλον από το Πανεπιστήμιο Sheffield στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και ΒEng (Hons) σε συστήματα Ελέγχου και Μηχανική Υπολογιστών από το πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου. Κατέχει επίσης και τίτλο στον τομέα Παγκόσμιας Ηγεσίας για Ανάπτυξη από το CEDEP του πανεπιστημίου INSEAD στη Γαλλία. Διαθέτει σημαντική εμπειρία πάνω από 20 χρόνια σε σημαντικές θέσεις στον κλάδο Καλλυντικών και Μόδας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει εργαστεί για 11 χρόνια σε διάφορα τμήματα και θέσεις στο γκρουπ L’Oreal, ενώ κατείχε και τη θέση του Αντιπροέδρου στην εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA, αρμόδιος για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θυγατρικών στο εξωτερικό. Επίσης έχει διατελέσει και Εμπορικός Διευθυντής Κλάδου Λιανικής στα ΕΛΤΑ. Κατά τη θητεία του ο οργανισμός παρουσίασε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ βραβεύθηκε για τη συμμετοχή του στην επίτευξη των στόχων.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής σε εταιρεία του κλάδου τροφίμων, εγκαθιδρύοντας κανάλια διανομής στο εξωτερικό μέσω της ενίσχυσης της εικόνας μάρκας αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την παρούσα στιγμή εργάζεται ως επιχειρηματικός σύμβουλος στρατηγικής και κατέχει την θέση του προέδρου στο Δ.Σ του Organic Energy Beverages στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Αν σου άρεσε κάνε