Χαλυβουργική: Τραβήχτηκε η πρίζα...

Χαλυβουργική: Τραβήχτηκε η πρίζα...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 12:03 Δημιουργία 18/12/18, 11:58

Στο σκοτάδι βυθίστηκε η Χαλυβουργική μόλις ένα λεπτ΄ό πριν τα μεσάνυχτα, στον απόηχο της απόφασης του ΑΔΜΗΕ, ως αποτέλεσμα της επανενεργοποίησης από τη ΔΕΗ των συνεπειών της άρσης εκπροσώπησης της ιστορικής βιομηχανίας.

Το «λουκέτο» στην εισηγμένη ήρθε ως αποτέλεσμα της απουσίας συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών για τη διευθέτηση των ανεξόφλητων οφειλών ρεύματος της βιομηχανίας ύψους 31,8 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ.

Εξάλλου, το κλείσιμο της βιομηχανίας προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της, Κ. Αγγελόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε χαρακτηριστικά ότι χωρίς να χτίζονται σπίτια και να γίνονται έργα δεν μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα Χαλυβουργία.

Ο κ. Αγγελόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν και ότι θα αναζητηθούν άλλες λύσεις για την αξιοποίηση της εγκατάστασης της ιστορικής βιομηχανίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Ε. Παναγιωτάκης τόνισε μόλις χθες ότι η εισηγμένη σκοπεύει να προβεί σε νομικές ενέργειες για τη διεκδίκηση των οφειλόμενων ποσών από τη Χαλυβουργική.

Ο ίδιος χαρακτήρισε μάλιστα ανεπαρκή την πρόταση της εταιρείας να καταβάλει 500.000 ευρώ έναντι των οφειλών που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Αν σου άρεσε κάνε