Νέο κατάστημα Public στην Κύπρο

Νέο κατάστημα Public στην Κύπρο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 14:03 Δημιουργία 18/12/18, 13:55

Ξεκινά τη λειτουργία του το έκτο κατάστημα της αλυσίδας Public στο Nicosia Mall, επένδυση ύψους 1,1 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με το νέο κατάστημα ο Χρήστος Καλογεράκης, CEO Public ανέφερε: «Το νέο Public αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας να αποτελούν τα καταστήματά της πηγή ανακάλυψης και επίκεντρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων πάντα με το μοναδικό concept που φέρνει το Public».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα επιφάνειας 1.714 τ.μ., άνοιξε μόλις λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του 5ου καταστήματος στο Παραλίμνι και εντυπωσιάζει για το μοναδικό design του και την ξεχωριστή δομή του. Με στόχο να προσφέρει στο κοινό ένα από τα πιο όμορφα καταστήματα της Ευρώπης, η ομάδα του Public ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να ενσωματώσει τις πιο σύγχρονες τάσεις στο retail.

Στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα του Public, ο επισκέπτης μπορεί να βρει μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, όπως tablets, smartphones, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη δομή του νέου καταστήματος προεξέχοντα ρόλο έχουν τα προϊόντα πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Στο χώρο υπάρχει βιβλιοθήκη ύψους 9 μέτρων, μοναδική σε εμπορικό κατάστημα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία φιλοξενεί πάνω από 15.000 επιλεγμένους τίτλους και συνολικά περισσότερα από 150 χιλιάδες βιβλία. Την παρουσία της βιβλιοθήκης συμπληρώνει το αναγνωστήριο (reading lounge) που προσκαλεί τον επισκέπτη να διαβάσει, να μελετήσει και να εξερευνήσει μια επιμελημένη, όσο και εντυπωσιακή, συλλογή βιβλίων.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στην Κύπρο και με στόχο να συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, το Public φιλοξενεί συστηματικά παρουσιάσεις βιβλίων, συγγραφείς και δημιουργικά εργαστήρια, ενώ έχει υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις που προωθούν τη συνήθεια της ανάγνωσης.

Το Public, στα 11 χρόνια παρουσίας του στην Kύπρο, αριθμεί 6 καταστήματα και 250 εργαζόμενους.

Αν σου άρεσε κάνε