Creta Farms: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15/2 για ανάκληση μελών δ.σ. και Επιτροπής Ελέγχου

Creta Farms: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15/2 για ανάκληση μελών δ.σ. και Επιτροπής Ελέγχου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 12:54 Δημιουργία 24/01/19, 12:50

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Creta Farms στις 15 Φεβρουαρίου, με αντικείμενο την ανάκληση των μελών του δ.σ. της εταιρείας και της Επιτροπή Ελέγχου, καθώς και την εκλογή νέων μελών τόσο στο διοικητικό συμβούλιο όσο και στην Επιτροπή.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν της αποφάσεώς του που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 17ης Ιανουαρίου 2019 και κατόπιν της από 9/01/2019 αίτησης του μετόχου Εμμανουήλ Δομαζάκι του Στυλιανού δυνάμει του άρθρου 141 παρ. 1 του Ν. 4548/2018 προς το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τους Μετόχους της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας την 15η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ., στο οίκημα των γραφείων της έδρας της Εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), Δήμου Ρεθύμνης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ

Ανάκληση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου, εις αντικατάσταση του απερχομένου (λόγω ανακλήσεως) Διοικητικού Συμβουλίου, νέου τοιούτου, για πενταετή θητεία από της ημερομηνίας εκλογής αυτού συμφώνως προς τα οριζόμενα στο άρθρο 19 παρ. 2 του Καταστατικού.

ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ

Ανάκληση των μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

ΘΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ

Εκλογή κατ' άρθρο 44 ν. 4449/2017, μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας εις αντικατάσταση της απερχόμενης (λόγω ανακλήσεως) Επιτροπής Ελέγχου.

Αν σου άρεσε κάνε