Ντεμπούτο στη λιανική ρεύματος για την Elin

Ντεμπούτο στη λιανική ρεύματος για την Elin

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:18 Δημιουργία 11/02/19, 15:13

Την είσοδο της Elin στις αγορές της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης Γιάννης Αληγιζάκης.

Ειδικότερα, η ΕΛΙΝ στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την ΗΡΩΝ, που σύναψε τον περασμένο Αύγουστο, προχωρά στην αγορά χονδρικώς ποσοτήτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου από την εταιρία - μέλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και πώληση στη λιανική προϊόντων.

Για το ρεύμα τα προϊόντα της ΕΛΙΝ θα φέρουν την ονομασία electricon και του φυσικού αερίου aerion.

Το ντεμπούτο στη λιανική γίνεται από την 1η Απριλίου και τα πακέτα θα διατίθενται μέσω των 620 πρατηρίων αλλά και απευθείας από την ΕΛΙΝ. Σκοπός επίσης της εταιρίας είναι η απόκτηση πελατών ρεύματος και των βιομηχανιών στους οποίους πουλά καύσιμα (μερίδιο 20%) αλλά και των περίπου 20.000 πελατών πετρελαίου θέρμανσης.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΙΝ ανακοίνωσε και δύο νέα προγράμματα διασφάλισης ποιότητας στα υγρά καύσιμα που πουλά μέσα από τα πρατήρια της, το δίκτυο χονδρικής και τον εφοδιασμό των νησιών. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αληγιζάκης έκανε γνωστό ότι η ΕΛΙΝ σύναψε συμφωνίας με τη Bureau Veritas, η οποία θα ελέγχει το δίκτυο για την ποιότητα των καυσίμων με μυστικά οχήματα και αιφνιδιαστικούς ελέγχους.

Παράλληλα, η ΕΛΙΝ ξεκίνησε συνεργασία και με τη Lloyd's Register, η οποία θα ελέγχει τα συστήματα ελέγχου της εταιρείας και τη δουλειά της Bureau Veritas.

Αν σου άρεσε κάνε