Τα ΕΛΠΕ αποκλειστικός ενεργειακός χορηγός στα MITEF Greece Startup Competition 2020

Τα ΕΛΠΕ αποκλειστικός ενεργειακός χορηγός στα MITEF Greece Startup Competition 2020

TAGS

Τα Ελληνικά Πετρέλαια θα είναι αποκλειστικός χορηγός του τομέα για την ενέργεια στο πλαίσιο του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2020 ο οποίος διεξάγεται φέτος για 6η συνεχή χρονιά στη χώρα μας.

Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάπτυξη, ποιοτική αναβάθμιση, αλλά και τη διεθνή διασύνδεση των Ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της Τεχνολογίας.

Από εφέτος, εξάλλου, εγκαινιάζεται η νέα θεματική ενότητα "Maritime", σε συνεργασία με το Athens Maritime Innovation Center που θα είναι αποκλειστικός χορηγός.

Οι δύο ενότητες "Energy" & "Maritime" θα παρουσιαστούν παράλληλα με τη γενική θεματική κατηγορία τεχνολογικής καινοτομίας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους και να συνεργαστούν με ειδήμονες δύο ιδιαίτερα απαιτητικών κλάδων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τεχνογνωσία μέσω της ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων και να λάβουν έμπρακτη καθοδήγηση από επαγγελματίες διεθνούς αναγνώρισης και κύρους, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Παράλληλα, θα διερευνήσουν τις δυνατότητες νέων συνεργασιών που θα συμβάλλουν θετικά στην αναπτυξιακή πορεία τους στη διεθνή αγορά.

Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων και η προβολή τους διεθνώς, μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη δυναμική κοινότητα του ΜΙΤΕF Greece, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 120 ελληνικά startups που έχουν ολοκληρώσει το διαγωνιστικό τμήμα τα προηγούμενα έτη, καθώς και σε ένα συνολικότερο δίκτυο επαφών σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχει ως πυρήνα την Βοστώνη των Η.Π.Α. Παράλληλα, οι νικητές θα κατακτήσουν έπαθλα και υποστηρικτικές υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους για τον διαγωνισμό ηλεκτρονικά, έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Αν σου άρεσε κάνε