Δωρεάν Wi-Fi στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από τη Wind

Δωρεάν Wi-Fi στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από τη Wind

TAGS

Αναγνωρίζοντας τη σημασία στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας, η Wind, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, προχώρησε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, αναλαμβάνοντας να εξοπλίσει με δωρεάν Wi-Fi όλα τα κτήρια του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, που φτάνουν έως και 200 Mbps, διευκολύνεται η επικοινωνία τόσο των εργαζομένων, όσο και των ασθενών του νοσοκομείου. H επόμενη μέρα, με την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα, συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προσαρμογή στη νέα ψηφιακή εποχή. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η νέα πραγματικότητα απαιτεί συνεχή και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Απαιτεί ταχύτερα και ασφαλέστερα δίκτυα.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Ελλάς, τόνισε για την συγκεκριμένη δράση: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά μέσα, η καθημερινότητα ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και των ασθενών γίνεται ευκολότερη. Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, έγινε σαφές πως η συνδεσιμότητα και η τεχνολογία είναι πολύτιμες. Γι' αυτό στη Wind φροντίζουμε να επενδύουμε κάθε μέρα σε δίκτυα νέας γενιάς. Γιατί όταν οι άνθρωποι προσπαθούν, οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο».

Η πρωτοβουλία αυτή της Wind αποτελεί μέρος των δράσεων για την «επόμενη ημέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων την προηγούμενη περίοδο. Η εταιρεία, που από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό της πλάνο σε νέες τεχνολογίες ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Αν σου άρεσε κάνε