Douleutaras και «Σπίτια Ζωής»: Ακόμα μια κοινωνική δράση για τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Χολαργού

Douleutaras και «Σπίτια Ζωής»: Ακόμα μια κοινωνική δράση για τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Χολαργού

Ένα μεγάλο έργο κοινωνικής ευθύνης έχει ξεκινήσει : Το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής” σε συνεργασία με όλους εσάς!

Τα «Σπίτια Ζωής» αποτελούν μία σειρά πρωτοβουλιών, που προσφέρουν «ζωή» σε σπίτια, κτίρια ή δομές που χρειάζονται υποστήριξη.

«Σπίτια» που φιλοξενούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που στεγάζουν βασικές κοινωνικές λειτουργίες ή αποτελούν κομμάτι της ιστορίας μας.

Μετά τη στήριξη του Γηροκομείου Αθηνών, ο επαγγελματίας Ιωάννης Γενεράλης και η ομάδα του προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τη βελτίωση των δομών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Με τη βοήθεια και τη θετική ενέργεια των επαγγελματιών του δικτύου της πλατφόρμας, τo σχολείο απέκτησε χρώμα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά με την επιστροφή τους πίσω στα θρανία. Στη συγκεκριμένη δράση βάφτηκε η περίφραξη και τα κιγκλιδώματα του σχολείου, αναβαθμίζοντας καταλυτικά την πρόσοψη του κτιρίου.

Αρωγός στη συγκεκριμένη δράση ήταν η κορυφαία ελληνική εταιρεία στην αγορά αρχιτεκτονικών χρωμάτων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, KRAFT Paints. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν συνολικά 60 λίτρα χρώματος Profi Exterior, ακρυλικό χρώμα για εξωτερική χρήση με αντοχή στις καιρικές συνθήκες και το υψηλής ποιότητας βερνικόχρωμα διαλύτου για μέταλλα, Hard & Gloss, για την κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών.

Πηγή: Douleutaras

Αν σου άρεσε κάνε